zondag 12 oktober 2014

Thema: "de herfst"


De herfst is in het land en dat voelen we ook in ons klasje! Er werd deze week geleerd over de blaadjes met mooie herfstkleuren, de paddestoelen met inderdaad...de kabouters, eikels, kastanjes,... We maakten ook met de hele kleuterschool, een leuke herfstwandeling door de Testeltse bossen! Ga zeker ook een kijkje nemen bij de foto's van de andere juffen, want ook daar kunnen onze kapoenen van de eerste kleuterklas bij opstaan!




Er werd weer hard gewerkt in onze klas! We versierden paddestoelen met stukjes gescheurd papier, knutselden uiltjes waarmee we onze klas mooi versierden,...








Graag wil ik ook onze mama's en papa's, oma's en opa's, moeke's en vake's,... enorm hard bedanken voor de vele, mooie herfstspullen die ze hebben meegegeven naar onze klas!! We hebben er een super mooie herfsttafel mee gemaakt, ons klasje mee versierd en heel hard mee geknutseld!! Dankjewel!!!!!










We leerden prikken, helemaal niet gemakkelijk!!! Maar we hebben dat heel goed gedaan!








Onze zelfgemaakte versiering aan de ramen! Uiltjes en bomen met herfstbladeren die gemaakt zijn van onze handjes! Er hangt ook nog een gek peren ventje bij!




En toen gingen we op pad met de hele kleuterschool! Super leuk was dat!






















































Volgende week werken we nog verder rond ons thema "herfst"! Tot binnenkort!!!